ΜΠΛΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Posted by evangelia komi on

ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΠΙΝΕΛΙΑ, ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ HOT ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2020.
Το μπλε χρώμα, εκτός του ότι αποτελέι μία από τις πιο hot χρωματικές τάσεις για το 2020 είναι γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες. Καθαρίζει το μυαλό και συμβολίζει την ηρεμία και τη λογική.
Υιοθετήστε το και δώστε στο χώρο μία σύγχρονή και φρέσκια πνοή επιλέγοντας από τη συλλογή μας το αντικείμενο και τον τόνο του μπλε που σας ταιριάζει!
 Η συλλογή "Belles Matieres" της Trudon εκτός από απίθανο άρωμα, θα δώσει στο χώρο του καθιστικού σας μία χρωματιστή πινελιά αφού τα χειροποίητα βάζα τους από φυσητό γυαλί έχουν ένα υπέροχο, ζωηρό μπλέ χρώμα. Διαλέξτε ανάμεσα στο κερί Madurai με άρωμα γιασεμί, Esterel με άρωμα μιμόζας και Reggio με άρωμα μανταρίνι.
Στρώστε το τραπέζι σας δίνοντας του έναν σύγχρονο προσθέτοντας χρωματιστά ποτήρια. Επιλέξτε ανάμεσα σε ποτήτρια κρασιού, σαμπάνιας ή νερού και τολμήστε διαφορετικές φόρμες από αυτά που ήδη έχετε. Το mix and match επιβάλλεται!
Εξερευνήστε τις σειρές Mille Nuits, Mozaic και Vega του διάσημου γαλλικού οίκου Baccarat και βρείτε ότι χρειάζεστε.
Δώστε στυλ στο κομοδίνο ή το γραφείο σας με μία κορνίζα και ένα ρολόι από μπλε κροκό δέρμα.
Οι δίσκοι της Ethnicraft είναι τόσο πρακτικοί όσο και διακοσμητικόι. Σερβίρετε τα ποτά και τα σνακ σας με στυλ η γκρουπάρετε τα διακοσμητικά σας αντικείμενα δημιουργώντας όμορφες συνθέσεις με καμβά το χρώμα της χρονιάς!
Ψάχνετε ένα πρωτότυπο και ιδιαίτερο δώρο για μία βάπτιση? Το μπλε πορσελάνινο κουνελάκι με χρυσές λεπτομέρειες της ισπανικής εταιρίας Lladro είναι ότι χρειάζεστε!
ΜΟΥΡΑΝΟ ΒΑΖΟ VENINI ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΠΕΤΡΩΜΑ
Το πολυτελές μικρό μουράνο βάζο Gemme της Venini θα σας καταπλήξει με τις υπέροχες αποχρώσεις του μπλε που βγάζει στο φυσικό φως και είναι ένα υπέροχο δώρο γάμου, ενώ το μπρούτζινο κουτί της Joanna Buchanan με το σκαθαρί σήμα κατατεθέν της με πέτρωμα Lapis θα δώσει στο μία νότα πολυτέλειας όπου το ακουμπησετε.
 
 
Τ.: 210 9854444
Email: glyfada@avaxdeco.gr
Eshop: www.avaxobject.com

Share this post



← Older Post Newer Post →